Een stikstof case study

NIEMAND IN DE COCKPIT

Eenieder die meent dat ‘er toch wel goede redenen zullen zijn voor het huidige beleid’ is na het lezen van dit boek een illusie armer.

 

 

 

 

 

 

 
DE GIDEONSBENDE

"Het unieke verhaal van FVD"

 

 

 

 

 

 

 
NU VERKRIJGBAAR

DE GEVAARLIJKSE DR. OP AARDE

De langverwachte Nederlandse vertaling van Robert F. Kennedy Jr.'s indrukwekkende bestseller The Real Dr Fauci waarvan wereldwijd meer dan anderhalf miljoen exemplaren werden verkocht.

UITGELICHT

Sold out

Oog in oog met het beest
Naomi Wolf | Nederlands

Oog in oog met het beest van New York Times-bestsellerauteur Naomi Wolf is een schokkend, gedetailleerd verslag van misleiding, buitensluiting en een onverwachte politieke, persoonlijke en spirituele transformatie die voortkwam uit een van de meest controversiële tijden van de wereldwijde geschiedenis.

Uitverkocht

€32,50

 


BLIJF ALTIJD OP DE HOOGTE

Als eerste de nieuwste boeken

Als eerste de nieuwste boeken

Wees altijd als eerste op de hoogte van nieuwe auteurs, nieuwe boeken en nieuwe vertalingen, ontvang updates over unieke deals en exclusieve kortingsacties

 
In de zeventiende eeuw kwamen schrijvers en uitgevers uit heel Europa naar Nederland, en naar Amsterdam in het bijzonder, omdat ze hier wél hun boeken konden laten drukken en uitgeven. Amsterdam Books staat in die traditie. Amsterdam Books staat voor het vrije woord dat in de huidige tijd steeds meer onder druk staat.