NIEUW BIJ AMSTERDAM BOOKS

Baudet vs Schwab NFT's

NFT's zijn unieke afbeeldingen waar alleen JIJ de eigenaar van bent. Relatief nieuw in de wereld van crypto's: maar in korte tijd hebben NFT's de markt veroverd en zijn ze ongekend in waarde gestegen. Via blockchain technologie wordt het digitale eigendom voor eeuwig vastgelegd en krijg jij als enige het recht om te hebben, kopen en verkopen.

Claim nu jouw unieke Baudet vs Schwab NFT's!

Je kan NFTs op twee manieren kopen: nieuwe NFTs aanmaken (minten), goedkoper maar dan weet je niet hoe hij eruit ziet; en bestaande NFTs kopen op de OpenSea marktplaats.

OpenSea
Bestaande NFTs kopen

AMG-NFT
Nieuwe NFTs minten

Word onderdeel van onze community en krijg toegang tot:

  • Een unieke afbeelding die niemand anders heeft
  • De besloten Telegram-groep met Thierry Baudet
  • Exclusieve Amsterdam Books evenementen
  • Previews van nieuwe boeken
  • Gratis airdrops van nieuwe NFTs

Ontmoet: Chhay Lin Lim
De man achter de Baudet vs Schwab NFT's

  • Meer dan 10 jaar actief in de crypto- en blockchainwereld
  • Oprichter Serey, een blockchain based social platform
  • Auteur van het eerste Nederlandstalige standaardwerk over BlockChain

"Mijn persoonlijk doel is om de prachtige blockchaintechnologie toe te passen voor dat waar het initieel voor werd ontwikkeld: het behoud van onze rechten op leven, vrijheid en eigendom."

Waarom de Baudet vs Schwab NFT's?
Uitgeverijen zijn traditioneel niet goed in het bouwen van communities voor hun schrijvers en lezers. Blockchain, daarentegen, is in essentie een sociale technologie die uitstekend toe te passen is om mensen bijeen te brengen en samen te laten werken. Ook is het een technologie die eigendomsrechten onomstotelijk kan vastleggen en verifiëren.

Met behulp van blockchain hebben we een gelimiteerde oplage van slechts 2.000 Baudet vs Schwab NFT's gemaakt. Dit zijn tokens gekoppeld aan digitale kunstwerken waarvan het eigendom is vastgelegd op de blockchain. Daardoor kun je altijd en overal verifiëren dat jij een eigenaar bent. De NFT dient als toegangsbewijs voor een exclusieve digitale kanaal waar je met gelijkgestemden kunt discussiëren over de maatschappij en in het bijzonder over "Het Coronabedrog". Ook aanwezig in dit kanaal is Thierry Baudet, de auteur van het boek.

Als eigenaar krijg je tevens toegang to exclusieve evenementen van Amsterdam Books, previews van nieuwe boeken en gratis airdrops van nieuwe NFT's. Er wordt dus een community gebouwd waarin de NFT een essentiële rol speelt in de onderlinge verbinding van mensen.

De NFT's kunnen door de toegevoegde waarde van de community ook in waarde stijgen. Als je niet meer lid wil worden van de community, heb je altijd het recht om de NFT (het toegangsbewijs tot de community) te verkopen op online marktplaatsen. Elke NFT is ook uniek en verschilt in zeldzaamheid. Je kunt de zeldzaamheid verifiëren op Rarity Sniffer.

Op deze manier past Amsterdam Books de revolutionaire technologie toe om auteurs en lezers met elkaar te verbinden.